"No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños, si vosotros ya no creéis en esos sueños; no podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella; no podríais mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados en la encrucijada de los caminos." Freinet, Celestin

dimarts, 27 de desembre del 2011

Gliffy

El fluxogrames són una representació gràfica de la seqüència d´activitats d´un procés. És un programa molt útil per a representar processos.

A més, els diagrames de flux s´utilitza en diferents àmbits. Els mestres utilitzen aquesta eina per:


  • Planificar tasques pròpies relacionades amb el desenvolupament de la tasca professional.
  • Ensenyar als alumnes aquesta eina, tenint en compte que l´eina és un bon mitjà per aprendre i practicar amb la presa de decisions, resolució de problemes, planificació, organització, destriar la informació essencial de l´accessòria, definició d´ordres i instruccions, compliments de normes i estructures etc.

A més, a més els fluxogrames tenen una simbologia molt definida: 




Hi ha diversos programes per a fer fluxogrames però nosaltres hem utilitzat una eina on-line anomenada Gliffy (http://www.gliffy.com/) aquesta eina a més de poder guardar, crear i editar permet treballar amb altres tipus de representacions gràfiques i exportar a diferents formats la feina feta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada