"No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños, si vosotros ya no creéis en esos sueños; no podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella; no podríais mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados en la encrucijada de los caminos." Freinet, Celestin

dimarts, 6 de desembre del 2011

CmapTool, Gliffy i Glogster

A la sessió de GTIC del dia 1/12/2011 vàrem aprendre a utilitzar diversos programes amb diferents finalitats. Aquests programes han estat el Glogster, el CmapTool i el Gliffy.

A continuació explicaré breument en que consisteixen cadascun


CmapTools

És un software multi plataforma per crear mapes conceptuals, mitjançant unes aplicacions adscrites en Java. Aquest permet tan el treball individual com col·laboratiu ja sigui local o internet.





Gliffy

És un programa on-line que et permet dissenyar diagrames en línia d´una forma molt senzilla gràcies a les eines d´edició que ofereix. Es pot utilitzar aquesta eina sense la necessitat d´estar registrats, però per poder guardar el projecte realitzar cal tenir un compte. 


Glogster

És una eina molt senzilla. Permet inserir vídeos, fotografies i àudios via on-line. La facilitat de l´eina fa que tot l´alumnat pugui treballar. A més, te uns gran avantatges com per exemple permet modificar, posar música, vídeos i desplegar imatges.