"No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños, si vosotros ya no creéis en esos sueños; no podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella; no podríais mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados en la encrucijada de los caminos." Freinet, Celestin

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Indaguem més sobre CREATIVE COMMONS

Creative Commons va ser fundada l´any 2001 als Estats Units amb el suport del Centre del Domini Públic per James Boyle Lawrence Lessig (experts en propietat intel·lectual i ciberlleis ) i altres experts en ciberlleis. 

Creative Commons és una organització sense ànim de lucre dedicada a reduir les barreres legals per a compartir treballs creatius. Aquesta organització ofereix diferents llicències que engoblen des del sistema tradicional de drets de l´autor fins al domini públic.

El seu objectiu principal, és donar opcions a aquells creadors que vulguin que altres persones utilitzin o modifiquin la seva obra sota unes condiciones i normes determinades ajudant a reduir les barreres legals de la creativitat mitjaçant les noves tecnologies, aquestes condiciones les recull el pròpi autor. 

Aquí us adjunto aquest documental anomenat "La cultura de compartir" que parla de les llicències Creative Commons:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada