"No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños, si vosotros ya no creéis en esos sueños; no podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella; no podríais mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados en la encrucijada de los caminos." Freinet, Celestin

dilluns, 24 d’octubre del 2011

¿Com funciona Twitter ?

Twitter és una aplicació en la web que permet als seus usuaris compartir breus textos sobre el que vulguis, algun pensament, reflexió, el que has dinat, que has fet o fins i tot amb qui estas; aquests textos poden ser llegits per qualsevol que tingui accès a la nostra pàgina. 

Cada usuari pot decidir llegir en la seva pàgina principal els textos de altres persones o grups de persones, tenint sempre disponible el que altres han escrit recentment. D´aquesta forma, pot decidir seguir a diversos usuaris a la vegada rebent els textos que escriuen sense tenir que accedir a la pàgina de cadascún d´ells. 

A continuació, us deixaré aquest vídeo que éxplica molt bé el funcionament de twitter:



I per finalitzar, a més us deixo el link d´aquest slideshare que us ajudarà a entendre de forma més esquemàtica que és twitter : 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada