"No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños, si vosotros ya no creéis en esos sueños; no podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella; no podríais mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados en la encrucijada de los caminos." Freinet, Celestin

diumenge, 27 de novembre del 2011

Conferència "El lideratge educatiu" i Concert de Com sona ?

L´últim dia de la setmana d´activitats extraodinàries varem tenir una conferència sobre el lideratge educatiu ens van explicar les capacitats i els objectius que hem d´assolir per poder ser un bon lider. La importància  dels vincles afectius  esdevenen essencials si es vol desenvolupar un estil de lideratge democràtic que permeti prendre decisions i promoure-les. El lideratge educatiu ha d´incloure tots els membres de la comunitat educativa, amb l´objectiu de crear iniciatives per a tots en un clima de confiança i respecte per assolir els objectius i, en definitiva, l´èxit acadèmic de l´escola.

D´altra banda, pel que fa al concert, ens van visitar Com Sona? que és una companyia d´espectacles musicals adreçada a nens i nenes d´edats compreses entre els 0 i els 6 anys. 
En aquesta sessió varem realitzar diferents activitats que fomenten la percepció i expressió musicals, l ´educació auditiva, les habilitats motrius i la creativitat. La intencionalitat d´aquestes activitats és que ens adreçem al concert com a futurs mestres, però també que visquessim la proposta com si fossim infants, participant-hi de manera activa. 



Tot una experiència per apropar-nos de manera més pràctica i més divertida al món que envolta als nens i promoure l´expressió plàstica i la creació artística alhora que nosaltres ens divertim i ens formen com futurs mestres que busquem desenvolupar al nen en tots els seus àmbits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada