"No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños, si vosotros ya no creéis en esos sueños; no podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella; no podríais mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados en la encrucijada de los caminos." Freinet, Celestin

diumenge, 30 d’octubre del 2011

Delicious

Ja que en aquest bloc en la llista dels meus enllaços és troba una pàgina anomenada "Delicious", dedicaré una entrada per explicar en que consisteix.

Delicious és un servei gratuït que ens permet guardar  les nostres adreçes webs favorites. Ens proporciona la possibilitat d´accedir a elles des de qualsevol lloc on tinguem accés a Internet. A més, les podem classificar i agrupar gràcies a les etiquetes i compartir-les amb altres usuaris de la web. Però no tan sols permet agrupar-les i etiquetar-les, sinó també compartir-les amb altres usuaris del servei i així conèixer qui i quanta gent ha desat un determinat enllaç. 

A continuació us posaré un vídeo que explica clarament i pas per pas el funcionament de delicious: 




Aqui us deixo el link de la pàgina de Delicious per si esteu interessats http://delicious.com/

Això ens serà de molta utilitat al llarg de la nostra formació personal i de la nostra vida, ja que moltes vegades hem perdut adreçes que teniem guardades probablement a "Favorits" però que s´han estrabiat amb el temps d´aquesta manera amb "Delicious" tindrem totes aquelles adreçes que ens interessin guardades sense que es puguin perdre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada