"No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños, si vosotros ya no creéis en esos sueños; no podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella; no podríais mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados en la encrucijada de los caminos." Freinet, Celestin

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Què són les Wikis i com funcionen ?

A classe de GTIC, vam parlar sobre les Wiki i les Wikipèdia, seria interessant que visioneu aquest vídeo que parla sobre què és i el seu funcionament.  



Tal i com diu al vídeo, les wikis són unes webs que ens permet crear colectivament documents i editar-los d´una manera ràpida i fàcil per a diferents usuaris. Ens ajuda a fer treballs en grups i organitzar molt millor les idees. A més, ens permet resoldre tasques comunicatives, ja que és pot editar la informació i fer que tothom pugui veure les modificaciones que s´han fet. Gràcies a la revisió constant s´enriqueixen de noves aportaciones. Un exemple clar de wiki, es Viquipèdia, on qualsevol persona pot modificar les informacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada